Betekenis

Betekenis

Wat doe ik?

Via mijn aanbod richt ik me tot mensen die geconfronteerd worden met complexiteit en verlieservaringen in de brede zin van het woord.

Aan de hand van creatieve trajecten geef ik mensen de kans om hun pijn en verdriet te uiten, en dit niet alleen via woorden maar vooral via creatieve uitingen, in woord en beeld. We zetten ook een stapje verder en gaan op zoek naar nieuwe zin en betekenis. Ik geloof heel erg dat elk van ons een unieke missie heeft op deze wereld en dat er enorm veel energie en vreugde kan vrijkomen als je vanuit jouw talenten op een unieke manier kan bijdragen aan een betere wereld. Het klinkt misschien wat vreemd, maar een ervaring van verlies kan dit proces op een krachtige manier in gang duwen en je uitnodigen tot een bijzondere transformatie, waarin ik je graag nabij ben.

Ik richt me eveneens tot mensen die weten dat hun einde naderbij komt en die graag iets van betekenis nalaten voor mensen die ze graag zien. Een creatieve uiting zoals een kunstwerk, een memobox, een set handmade kaarten, een tekst, een gedicht,...

De waarden die centraal staan in de trajecten die ik aanbied zijn verbinding, dankbaarheid en schoonheid.


Mijn slogan?

Heel simpel. Of net niet misschien.

'Laat je hoofd even landen in je handen'

Omdat ik zelf ervaar hoezeer ik de realiteit wil proberen vatten met mijn hoofd. Mentaal proberen te grijpen en begrijpen. Niet altijd de beste of makkelijkste weg. Wil je het op een andere manier aanpakken, dan ben je bij mij op het juiste adres. We laten onze handen spreken en gaan creatief aan de slag. Heerlijk onbezonnen doen. Net door je handen te betrekken in je proces, gebeurt er iets bijzonder. Je rationele zelf en je intuïtieve zelf vinden elkaar. Je creativiteit wordt aangewakkerd en je pad naar heling ontvouwt zich. Stap voor stap.

Ik wandel graag met je mee...

Betekenis

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x