Handzaam

Handzaam

Het aanbod van BioArt richt zich tot mensen die geconfronteerd worden met complexiteit en verlies in de brede zin van het woord. Aan de hand van creatieve trajecten krijgen zoekende en rouwende mensen de kans om hun pijn en verdriet te uiten, en dit niet alleen via woorden maar vooral via creatieve uitingen, in woord en beeld. 

We zetten ook een stapje verder en gaan op zoek naar nieuwe zin en betekenis. We stellen existentiële vragen. Elk van ons heeft een unieke missie op deze wereld. Er kan enorm veel energie en vreugde vrijkomen wanneer je vanuit jouw talenten op een unieke manier kan bijdragen aan een warme wereld. Dus daar gaan we naar op zoek.

Mijn slogan? Heel simpel. Of net niet misschien.

'Laat je hoofd even landen in je handen'

Omdat ik zelf ervaar hoezeer we de realiteit steeds maar weer proberen te vatten met ons hoofd. Grijpen en begrijpen. Controle. Niet altijd de beste of makkelijkste weg. Wil je het op een andere manier aanpakken, dan ben je hier op het juiste adres. We laten onze handen spreken en gaan creatief aan de slag. Net door je handen te betrekken in je proces, gebeurt er iets bijzonder. Je rationele zelf en je intuïtieve zelf vinden elkaar. Je creativiteit wordt aangewakkerd en je pad naar heling en groei ontvouwt zich. Stap voor stap. Net door het op een creatieve wijze aan te pakken ontstaan nieuwe oplossingen die je met je hoofd alleen niet had kunnen bedenken.

Ik wandel graag met je mee... en steek daarbij graag mijn handen uit de mouwen!

Handzaam

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x