Drukdag

Drukdag

Voor mensen die reeds een workshop bij me volgden en graag eens een hele dag samen met mij aan de slag gaan in mijn atelier, bied ik de exclusieve mogelijkheid aan voor een individuele drukdag op maat.

Individuele drukdag met 1-op-1 begeleiding op maat

'Kon ik maar eens een volle dag drukken, weg van alles en iedereen, met al het gepaste materiaal in de buurt en een begeleidende hand vlakbij...'

Je bent graag met grafiek bezig maar je hebt geen eigen drukpers. Je bent al enigszins vertrouwd met de grafiek als methode en wil nog eens aan de slag gaan met de platen die je voorheen reeds maakte. Je wil gewoon zorgeloos drukken en genieten van beeld en spiegelbeeld, van het verrassende werk met de drukpers.
Dan is deze formule misschien wel iets voor jou...

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je komt tegen 10u naar mijn atelier en we bespreken je plan
  • Je gaat aan de slag, ik blijf in de buurt en bied je de begeleiding die nodig is, ik geef je tips en feedback, reik je nieuwe idee├źn aan, zorg ervoor dat je niet vast komt te zitten
  • Rond 15.30u stoppen we met drukken en ruimen we het atelier samen op
  • Er volgt nog een korte nabespreking en tegen 16u ben je klaar, met onder je arm een hele stapel handmade prints. Misschien is er wel eentje bij om in te lijsten of kado te doen? Wie weet...

Dit aanbod is geschikt voor mensen die reeds vertrouwd zijn met de grafiek als methode en die reeds een workshop bij me volgden. Heb je geen ervaring met grafiek maar voel je het toch kriebelen, informeer dan even naar mijn andere formules voor beginnende drukkers...Prijs

De prijs voor een drukdag van 1 dag bedraagt 300 euro (incl. BTW). Een atelierdag loopt van 10 tot 16u. Inbegrepen in deze prijs is 1-op-1 begeleiding, alle drankjes en tussendoortjes, gebruik van materiaal en toestellen, handgeschept papier, kwaliteitsvolle drukinkten. Er is een middagpauze voorzien van een uur. De lunch is niet inbegrepen in de prijs.

Kan je volledig zelfstandig aan de slag in een grafisch atelier en heb je mijn hulp enkel nodig voor de opstart, dan bedraagt de prijs voor een drukdag 150 euro (incl. BTW). We bepalen een startuur, ik zorg dat alles klaarligt, ik help je op gang en daarna heb je het atelier voor jou alleen. Heerlijk zorgeloos drukken in een atelier dat helemaal in orde is.

Inbegrepen in deze prijs is begeleiding bij opstart, alle drankjes en tussendoortjes, gebruik van materiaal en toestellen, handgeschept papier, kwaliteitsvolle drukinkten. Je voorziet zelf je eigen lunch.

Je schrijft je in via mail en na bevestiging schrijf je het bedrag van 300 of 150 EUR over op rek.nr. BE39 7340 2983 8219 - KREDBEBB met vermelding van 'Drukdag'. Ik mail je ook nog om te overleggen wat je precies wil doen zodat ik me goed kan voorbereiden op je komst.

Beperkte beschikbaarheid

Er zijn slechts een aantal dagen per maand beschikbaar. Dit omdat ik het atelier over het algemeen zelf benut voor mijn eigen artistieke werk.

Adres

Atelier BioArt - Leuvensesteenweg 30, 3370 Roosbeek/Boutersem

Drukdag

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x