Groeiwerk

Groeiwerk

Hoe word je de mooiste versie van jezelf?

Ben je zoekend naar betekenis, naar een nieuwe of hernieuwde invulling van je leven? Je hebt misschien wel een burn-out, een bore-out of je weet het gewoon even niet meer en wil op zoek gaan naar je missie en visie, naar jouw unieke bijdrage op deze wereld. Het klinkt misschien wat groots maar het is goed om grote dromen te koesteren en op zoek te gaan naar wat je ├ęcht wil. Vanuit je hart. Omdat je een kracht voelt trekken.

Voel je zoiets? Wil je hier graag ondersteuning in? Maak dan een afspraak en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. Ik kan je coachen vanuit mijn praktijk als ondernemer en als kunstenaar. Als kunstenaar ben ik vooral bezig met grafiek, woord en beeld en werk ik rond het concept 'essentie'. Mijn portfolio vind je via www.anjeclaeys.be. Als ondernemer ben ik actief in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld, waar je ook kan komen cowerken. Daar ondersteun ik ondernemers en mensen die graag wil groeien in hun authentiek en duurzaam ondernemerschap. Meer info vind je via www.debroeikas.be. Heel wat ervaring achter de kiezen dus, ervaring die ik graag deel met jou.

Ik bied 3 individuele trajecten aan:

Traject Arto: een lang en intensief traject (6-12 maanden) dat aanzet tot diepgaande verandering

Traject Humus: een kort maar krachtig traject (6 maanden) dat je prikkelt en stimuleert om stappen te zetten in de richting van een grotere zichtbaarheid van wie je bent en wat je doet

Traject Imago: traject van 1 dag (10-16u, of 3 sessies van 2u) waarbij ik jouw essentie visualiseer via tekeningen, aquarels en schetsen. Op basis van dit illustratief materiaal kan je vervolgens jouw branding en marketing bouwen. De prijs voor dit traject bedraagt 800 EUR, exclusief btw. Wil je het werk daarna digitaliseren dan kan ik je doorverwijzen naar een grafisch vormgever die al mijn tekeningen digitaliseert en omtovert in logo, visitekaartje, flyers en banners voor op sociale media. Dit traject is geschikt voor zelfstandig ondernemers die zichzelf op een originele manier willen 'branden' en hun zichtbaarheid stevig willen verhogen. Dus wil je er ten volle voor gaan, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Je kan met de trajecten starten wanneer je maar wil en bepaalt zelf je tempo. Vraag meer info tijdens een intakegesprek. We stellen je vraag scherp en bekijken samen hoe ik je verder helpen kan.


Groeiwerk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x