Natuursessie - Lente

28 april 2019

Natuursessie - Lente

Wandelsessie
De spirit van de lente

Daar is de lente, daar is de zon. Bijna maar ik denk dat ze spoedig zal schijnen...

Je houdt van wandelen en wil meer in voeling treden met de natuur, met wat de aarde ons te vertellen heeft. Je hebt nood aan een tussenstop, een gezond reflectiemoment om stil te staan bij verlies, rouw en afscheid. Welnu, dan kan je bij me terecht voor het traject Silentium waar we in stilte op pad gaan en luisteren naar wat de natuur ons vertelt, in het ritme van de seizoenen.

Zondag 28 april 2019, 10.00-13.00

We vergeten soms hoeveel de natuur ons vertellen kan over de dynamiek van het leven. De winter is nu definitief voorbij, de lente doet haar intrede. Overal ontluiken nieuwe bloemen, de bomen beginner er weer wat groener uit te zien. Wat ontdek jij al wandelend in de natuur? Welke energie van de lente draag jij in je hart?

Afspraak om 10u aan De Broeikas in Neervelp. We trekken wandelend de velden in en stappen met een vraag. Alleen, met 2, uitwisselen in de groep. We nemen het landschap in ons op en verbinden onze aandacht met het seizoen. Van daaruit reflecteren we over verlies, verlieservaringen, heengaan, sterven, rouw. Over leven en dood, de natuurlijke cyclus van het leven...

Concreet

  • Begeleider: Anje Claeys
  • Meebrengen: wandelschoenen, regenjas
  • Aantal plaatsen: 8
  • Locatie: De Broeikas, Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp/Boutersem

Deze sessie is enkel toegankelijk voor de mensen die een traject volgen.

Natuursessie - Lente

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x