Natuursessie - Zomer

23 juni 2019

Natuursessie - Zomer

Wandelsessie
De warmte van de zomer

En het werd zomer... De warmte van de zon, het groeien van gewassen, de lange dagen. Ontdek de dynamiek van de zomer door al wandelend stil te staan bij wat er in je leeft.

Je houdt van wandelen en wil meer in voeling treden met de natuur, met wat de aarde ons te vertellen heeft. Je hebt nood aan een tussenstop, een gezond reflectiemoment om stil te staan bij verlies, rouw en afscheid. Welnu, dan kan je bij me terecht voor het traject Silentium waar we in stilte op pad gaan en luisteren naar wat de natuur ons vertelt, in het ritme van de seizoenen.

Zondag 23 juni 2019, 10.00-13.00

We vergeten soms hoeveel de natuur ons vertellen kan over de dynamiek van het leven. We gaan de zomer in. De vruchten rijpen en maken zich klaar voor de oogst. De zon laat zich van haar warmste kant zien. De dagen zijn op hun langst, de nachten kort. Wat ontdek jij al wandelend in de natuur?

Afspraak om 10u aan De Broeikas in Neervelp. We trekken wandelend de velden in en stappen met een vraag. Alleen, met 2, uitwisselen in de groep. We nemen het landschap in ons op en verbinden onze aandacht met het seizoen. Van daaruit reflecteren we over verlies, verlieservaringen, heengaan, sterven, rouw. Over leven en dood, de natuurlijke cyclus van het leven...

Concreet

  • Meebrengen: wandelschoenen, regenjas
  • Aantal plaatsen: 8
  • Locatie: De Broeikas, Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp/Boutersem

Deze sessie is enkel toegankelijk voor de mensen die een traject volgen.

Natuursessie - Zomer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x