Betekenis

Betekenis

Wat doe ik?

Via mijn aanbod richt ik me tot mensen die geconfronteerd worden met een verlieservaring. Aan de hand van creatieve trajecten geef ik mensen de kans om hun pijn en verdriet te uiten, en dit niet alleen via woorden maar vooral via creatieve uitingen, in woord en beeld. Het kan ook zijn dat je rouwt om het verlies van gezondheid, werk, relatie, mogelijkheden... Het noorden even kwijt? Ook dan ben ik graag je creatieve compagnon in je zoektocht naar nieuwe betekenis.

Ik richt me eveneens tot mensen die weten dat hun einde naderbij komt en die graag iets van betekenis nalaten voor mensen die ze graag zien. Een creatieve uiting zoals een kunstwerk, een memobox, een set  handmade kaarten, een tekst, een gedicht,...

De waarden die centraal staan in de trajecten die ik aanbied zijn verbinding, dankbaarheid en schoonheid.


Mijn slogan?

Heel simpel. Of net niet misschien.

'Laat je hoofd even landen in je handen'

Omdat ik zelf ervaar hoezeer ik de realiteit wil proberen vatten met mijn hoofd. Mentaal proberen te grijpen en begrijpen. Niet altijd de beste of makkelijkste weg. Wil je het op een andere manier aanpakken, dan ben je bij mij op het juiste adres. We laten onze handen spreken en gaan creatief aan de slag. Heerlijk onbezonnen doen. Heel helend voor mij, misschien ook wel voor jou?


Betekenis

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x