BioArt

Connection

Wat centraal staat in mijn ondernemerschap als kunstenaar is wat ik noem ‘the art of connection’. 

Ik kan goed luisteren en aanvoelen wat je precies nodig hebt. Ik geloof in de kracht van synergie en vind het heerlijk om in een sfeer van cocreatie nieuwe dingen te doen en vorm te geven. Ik hou van 1-op-1 gesprekken, van diepgang, van verbondenheid, van details. Ik hou van woorden, van drukken, van lezen en van schrijven. Ik heb een talent voor woord en beeld en voor het samenspel tussen beiden.

Ik ben reeds lange tijd op zoek naar hoe ik mijn talenten en mijn levenservaring kan samenbrengen op een unieke wijze en ik denk dat ik het antwoord gevonden heb via dit uitvaarttraject en het creatieve traject dat ik aanbied voor mensen die geconfronteerd worden  met een verlieservaring. In mijn rugzak zitten vele ervaringen en tools die misschien ook wel van pas kunnen komen in jouw traject. Als jij dat eveneens vermoedt, dan help ik je graag verder.

Wil je bijkomende info ontvangen? Meer uitleg, het aanbod met alle details, stuur me dan een mailtje. Vervolgens kunnen we een afspraak maken in mijn atelier in Boutersem, dan licht ik de inhoud van de trajecten graag toe in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

BioArt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x