Zoekwerk

Zoekwerk

Herken je dit?


Je bent graag en vaak creatief/artistiek bezig, als kunstig mens, als kunstenaar, als ondernemer of als ondernemend kunstenaar.

Je wil je creatieve proces op een hoger niveau tillen maar weet niet goed waar te beginnen. Of misschien wil je stiekem wel graag eens tentoonstellen maar vind je het erg spannend om dat alleen aan te pakken. Of je bent op zoek naar een artistiek klankbord? Iemand die met je meedenkt over je creaties en artistieke projecten?

Het kan ook zijn dat je je creatieve aard meer ruimte wil toekennen in je professionele leven. In die zin kan het dus zijn dat je zoekend bent naar betekenis, naar een nieuwe of hernieuwde invulling van je leven. Je hebt een burn-out, een bore-out of je weet het gewoon even niet meer en wil via een creatief traject op zoek gaan naar je missie en visie. Op zoek naar jouw unieke bijdrage op deze wereld. Het klinkt misschien groots maar het is goed om grote dromen te koesteren en op zoek te gaan naar wat je écht wil. Vanuit je hart. Omdat je een kracht voelt trekken.

Voel je zoiets? Heb je daarin ondersteuning nodig, een boost, een kort of langer traject?

Welnu, dan denk ik dat ik je kan begeleiden en  vooruit kan helpen. Benieuwd? Lees dan hieronder verder en mail me vervolgens voor een afspraak. Want in de eerste plaats moet het klikken tussen ons, en dàt voel je alleen als we eens samen afspreken om te babbelen en af te tasten wat er nodig is en of ik je hierbij helpen kan.

Er zijn 3 trajecten beschikbaar om zoekend op weg te gaan.

Aanbod

  • Traject Arto - Artistiek traject op maat, voor zoekenden, voor kunstigen
    Een intensief jaartraject, met individuele sessies en groepssessies
  • Traject Creatio - Workshops en experimenteren, zoekend onderweg
    Een 'light' versie van het traject hierboven, ondersteunend en deugddoend
  • Traject Humus - Kunstige onderdompeling voor zoekenden
    Voedend traject op maat, kort maar krachtig

Je kan met de trajecten starten wanneer je maar wil en bepaalt zelf je tempo. Vraag meer info tijdens een gesprek. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Dan licht ik alles toe in een gesprek. We bekijken samen of ik je verder helpen kan.    

Zoekwerk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x