Zoekwerk

Zoekwerk

Hoe word je de mooiste versie van jezelf?

Ben je zoekend naar betekenis, naar een nieuwe of hernieuwde invulling van je leven? Je hebt misschien wel een burn-out, een bore-out of je weet het gewoon even niet meer en wil op zoek gaan naar je missie en visie, naar jouw unieke bijdrage op deze wereld. Het klinkt misschien wat groots maar het is goed om grote dromen te koesteren en op zoek te gaan naar wat je ├ęcht wil. Vanuit je hart. Omdat je een kracht voelt trekken.

Voel je zoiets? Wil je hier graag ondersteuning in? Maak dan een afspraak en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. Ik kan je coachen vanuit mijn praktijk als ondernemer en als kunstenaar. Als kunstenaar ben ik vooral bezig met grafiek, woord en beeld en werk ik rond het concept 'essentie'. Mijn portfolio vind je via www.anjeclaeys.be. Als ondernemer ben ik actief in De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld, waar je ook kan komen cowerken. Daar ondersteun ik ondernemers en mensen die graag wil groeien in hun authentiek en duurzaam ondernemerschap. Meer info vind je via www.debroeikas.be. Heel wat ervaring achter de kiezen dus, ervaring die ik graag deel met jou.

Ik bied 2 individuele trajecten aan:

Traject Arto: een lang en intensief traject (12-18 maanden) dat aanzet tot diepgaande verandering

Traject Humus: een kort maar krachtig traject (6 maanden) dat je prikkelt en stimuleert om stappen te zetten in de richting van een grotere zichtbaarheid van wie je bent en wat je doet

Je kan met de trajecten starten wanneer je maar wil en bepaalt zelf je tempo.Vraag meer info tijdens een gesprek. Het intakegesprek duurt 30 minuten en is gratis en vrijblijvend. We stellen je vraag scherp en bekijken samen of ik je verder helpen kan.

Zoekwerk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x