8. Essentie

26 november 2023

8. Essentie

Naar aanleiding van de performance 'One Breath at a Time' die op 25/11/23 doorging in De Broeikas maakte ik een installatie die ik de naam 'ESSENTIE' gaf. De installatie bestaat uit 2 delen: CIRCLES & SAFE. 

  • 'CIRCLES' is een mobiel van koperplaten en papier die uitnodigt tot mijmeren. Weerspiegelend spiegelen, intrigerend. Over de cirkelende omzwervingen die we allemaal maken in ons leven hier op aarde.
  • 'SAFE' is een verhaal van jongeren -en de jongeren in onszelf- zoekend naar een nest waarin ze/we kunnen landen en van waaruit ze/we voluit mogen vliegen. 

Wat is het verhaal? Welk verhaal wil zich vertellen? Iets over cirkels wellicht. Iets over kwetsbaarheid. Ik zoek nog naar de woorden. Maar er is wel al een soort van samenhang die zich door de komende weken heen zal verstevigen.

'My essence is about finding essence in the field of endless possibilities. The essence I find step by step, through walking the trail and respecting the incubation time for the seed to burst.' - Anje Claeys

De installatie is te zien in De Broeikas van 26/11/23 tot aan de kerstvakantie. Wil je het graag zien, maak een afspraak en ik maak het mogelijk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x