Tracing Slow Life

Ik wil de winter voelen, de korte dagen, de lange nachten. Ik wil me onderdompelen in de natuur. De bomen tellen. Alleen onderweg zijn om te zien wat komen wil. De reis als het witte blad. Het treinticket als de inkt. Gebeurtenissen als lijnen. Ontmoetingen als kleur. 

'Tracing Slow Life' is een live performance die start op 02/02/24 en loopt tot 24/02/24. Het is een omzwerving die ik maak met mijn lichaam, een rugzak en stevige schoenen. Een lus die ik maak in het landschap. Een cirkel. Net zoals elke reis dat is. Onderweg, via duizenden landschappen naar het Hoge Noorden. Ik ondernam de reis al eens eerder, 5 jaar geleden, in een ander seizoen, de zomer van 2019. Nu ga ik terug, naar dezelfde bestemming, via een andere route, 'winterproof' deze keer. Een interrail ticket en een ticket voor een ferry. Zo zal ik er geraken. 

Hieronder lees je het verhaal.
Foto's van beeldend werk dat tijdens de performance ontstaat vind je op Instagram @slowgreenflow.
Wil je nog dichter volgen schrijf je dan 'officieel' in als volger. Dan ontvang je een link naar het reisverhaal op Polarsteps en hou ik je eveneens op de hoogte over wat volgt...

Dag 18, Suomenlinna

19 februari 2024

Dag 18, Suomenlinna

Traveling blues.

Lees meer
Dag 16, Helsinki

17 februari 2024

Dag 16, Helsinki

Trage processen.

Lees meer
Dag 14, Suomenlinna

15 februari 2024

Dag 14, Suomenlinna

Een eiland aan de kunst.

Lees meer
Dag 4, Stockholm

5 februari 2024

Dag 4, Stockholm

De diepte in.

Lees meer
Intentie

26 januari 2024

Intentie

Hernemen van cirkels

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x