Traject Pallium - Als je eigen einde nadert...

Je weet dat je einde nadert en wil hier graag bij stilstaan. Je wil de mensen die je achterlaat een geschenk van waarde nalaten. Een kunstwerk dat je zelf maakt, in cocreatie met een kunstenaar. Je weet nog niet goed wat het worden moet, maar je voelt wel dat je iets wil maken met je handen. Je wil schoonheid creƫren, iets wezenlijks uitdrukken, vanuit een gevoel van verbinding, waardering, dankbaarheid.

Wat? Individueel afscheidstraject voor mensen die terminaal of palliatief zijn. Een proces van een aantal maanden waarin je via een creatief en artistiek traject ondersteund wordt.

Concreet? Je maakt zelf een kunstwerk voor je nabestaanden en wordt hier stap voor stap in begeleid. Dat kan een memory box zijn of een kunstwerk dat je laat inkaderen. Daarnaast kan je ook een aantal sessies kiezen uit het aanbod dat je kan verkennen via de kalender.

Voorbeeld? De foto op deze pagina toont je het resultaat van K die prachtige memoboxen maakte voor haar zonen. K is palliatief en wilde iets van waarde nalaten voor haar zonen. Toen ze mijn memoboxen zag wist ze onmiddellijk dat ze dat wou maken. Ik introduceerde haar tot de techniek van lino en leerde haar werken met de drukpers. K koos een aantal foto's uit en samen dachten we na over het ontwerp. Het snijden van de lino deed ze thuis en het drukken deed ze in mijn atelier, aanvankelijk onder mijn begeleiding en uiteindelijk helemaal zelfstandig zonder mijn hulp. K maakte inmiddels 3 dozen, 2 voor haar zonen en 1 voor haar man. Ze heeft de smaak stevig te pakken want maakte sindsdien nog verschillende andere ontwerpen voor vrienden en familie die ze telkens mooi liet inlijsten bij een professionele framer.

Voor wie?

  • Voor mensen die terminaal of palliatief zijn
  • Voor mensen die hun einde voelen naderen

Alles op een rij

  • Traject Pallium: individueel afscheidstraject voor mensen die terminaal/palliatief zijn (12u individuele begeleiding op maat)
  • Concreet: 3 sessies van 2u, 2 drukdagen (telkens 2u) op locatie en op maat (locatie en timing aanpasbaar aan persoonlijke situatie), verbindend ritueel (2u), 1 memobox of inlijsting, 1 beelddagboek
  • Kostprijs: 1.000 EUR, inclusief BTW (kan in schijven betaald worden)

Inschrijven of meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Traject Pallium - Als je eigen einde nadert...

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x