Verdwalen, weet je, is ook een weg.

25 mei 2022

Verdwalen, weet je, is ook een weg.

Woensdag 25 mei 2022

Regelmatig ontwerp ik een kunstkaart. Haast altijd in lino. Ik zoek een zin die me raakt. Of beter gezegd, de zin vindt mij. Een week of 2 terug kwam ze aangewaaid via de woorden van een vriendin en schrijfster. Annemarie Peeters schreef haar tweede boek. 'Verdwijntijd' is het relaas van een burn-out, schaars onder woorden gebracht, mooi geïllustreerd met etsen. Het boekje komt met een voorstelling en sound-scapes. 

Ik vroeg aan Annemarie wat voor haar dé zin is van haar boek.

Het werd deze:

'Verdwalen,
weet je,
is ook een weg.'

In felle kleuren, warm en overtuigd. Want het klopt. Verdwalen is ook een weg. En allemaal wel hebben we het recht om te verdwijnen. Om even niet mee te doen. De mails te laten liggen. Niet onmiddellijk antwoorden. Gewoon even weg van de wereld zijn.

Bij deze ondersteun ik het pleidooi van Annemarie. Koop de kunstkaart en dan kan ik nog meer dan ooit verdwijnen in mijn atelier. De max. Verdwalen zal ik er.

De kunstkaart kopen, dat kan door me een mail te sturen en te zeggen hoeveel je er wil. 1 kunstkaart kost 5 euro. Er zijn er ook nog andere, die kan je komen bekijken in mijn atelier. Maak een afspraak en kom langs.

Tot gauw dan maar,

Anje

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x