De Zondagen

Polarisatie, het is een woord van deze tijd. In uitersten denken, dat is de wereld ordenen, positie innemen, een kader creëren. In onzekere tijden als deze lijkt de nood daaraan groot. Maar niet iedereen wordt gelukkig van zwart-wit denken en van zogezegde zekerheid.

Hou jij ervan om de dingen vanuit verschillende standpunten te bekijken? Mag de twijfel voor jou gewoon deel uitmaken van het publieke debat? Spreken nieuwe denk- en voelpaden jou aan? Dan heb je vast iets aan 'De Zondagen'.

Om de zoveel weken komen we op een zondagochtend samen om twee uur lang ons denken en voelen te laten stromen. De aanleiding: mijn maandelijkse kunstweek, rond thema's die zich aandienen in de wereld en in mezelf. Thema's die vast ook resoneren met jou.

Op zondag stel ik je mijn werk van de voorbije maand voor en kan jij je ideeën delen, meedenken, meevoelen, of gewoon luisteren. We banen ons een pad door visies, ideeën en intuïties en we zien wel waar dat ons brengt. Een groep voelende denkers of denkende voelers. Een venster waardoor je van binnen naar buiten en weer terug kan kijken. Een rustpunt in je week en een voedingsbodem voor groei en verruiming.

De data liggen vast. Het concept is eenvoudig. Een tas thee, vers gecreëerde kunst, gelijkgestemd gezelschap en een filosofisch gesprek. Een gelaagde circulerende dialoog met wie er is. Voedend. Inspirerend. Herbronnend. En live. Een levensechte ontmoeting met wie er is en wat er is. Onvoorbereid, het leven zoals het is. De sessies gaan altijd door, ongeacht het aantal aanwezigen. 

What's in there for you? Inspiratie, hoop en troost. Daarnaast ook de vibes van gelijkgestemden met wie je je gedachten kan delen in volledige openheid. Een cirkel die veelbetekenend deel uitmaakt van je leven en je ondersteunt in je persoonlijke en professionele groei. 'De Zondagen' gaan door in kleine kring, er kunnen maximaal 7 mensen deelnemen. 

Voor 2024 zijn er al 5 plaatsen benomen, er zijn nog 2 vrije stoelen.

Nieuw in 2024! 
Elke bijeenkomst is er een artistiek gebaar, je krijgt een maaksel van Anje en bovendien is er ook 'the notebook' waarin je elke maand notitie kan maken van je inzichten, de boekentips, en zoveel meer.

Hieronder vind je de zondagen van 2024, graag tot weldra!

8 zondagse rendez-vous momenten in mijn atelier in Abdij Keizersberg in Leuven

 • Zondag 17/03/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 21/04/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 26/05/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 23/06/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 08/09/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 06/10/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 10/11/24 van 11 tot 13u
 • Zondag 08/12/24 van 11 tot 13u

Inspirerend. Mijn atelier in Abdij Keizersberg in Leuven, Mechelsestraat 202, toegang via E314 of ring rond Leuven. Als je met de wagen komt is de Abdij niet toegankelijk via de Vaartkom (omwille van 'verkeersknip'). Ruime parking. Een mooi park. En een aantal restaurantjes om de hoek. Perfect dus voor een zondagvoormiddag.

Prijs: 400 EUR (inclusief btw) en dat covert je engagement voor 1 jaar: 8 ontmoetingen van telkens 2 uur en de gelegenheid tot het verbinden met gelijkgestemden over diverse thema's, met thee en koekjes erbij. Elk jaar opnieuw kan je kiezen of je bij de zondaggroep blijft. Ook later in het jaar kan je instromen. Een factuur is mogelijk op vraag. Geef dan je facturatiegegevens door. 

De zondagen is een initiatief dat startte in september 2021 en is inmiddels aan zijn vierde jaargang toe.

 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
De Zondagen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x