Het postpakket

Niets fijner dan een hartverwarmend postpakket gevuld met mooie, zachte en warme attenties. Kaarten vanuit het hart, kunst met een ziel, verhalen uit het echte leven. Een heerlijke mix van beeld en woord, helemaal voor jou. Om te ontdekken, te strelen, te delen.

Misschien wil jij zo'n postpakket ontvangen? Eén keer per seizoen ontvang je een pakket waarin een bonte verzameling zit van mooie dingen die door mij gemaakt zijn. De intentie is om de kunst die ik maak tot bij jou te brengen en jou mee te nemen in mijn artistiek verhaal, op de manier waarop die het beste aankomt, namelijk doordat je het werk in de hand kan nemen, ernaar kan kijken, erover kan spreken. Raken en geraakt worden, delen om te vermenigvuldigen. Doe je mee?

De deal: Om de 3 maanden ontvang je een inspirerend postpakket. Elke keer zitten er andere dingen in het pakket. Het kunnen kaarten zijn, een mime, handgemaakte attenties, scribings, brieven, een leporello, een uitnodiging, een artikel, bijzondere foto's, een object, filosofische reflecties, verhalen en ander deugddoend moois. Dingen die je nergens kan kopen. Op een jaar tijd komen er op die manier 4 postpakketten naar jou toegevlogen. Elke keer anders, elke keer uniek. Verrassend, speciaal, hartverwarmend. Een beetje zoals Sinterklaas maar dan 4 keer per jaar.

De prijs: 180 EUR (inclusief btw) voor een abonnement voor 1 jaar. Inbegrepen: 4 aangemaakte postpakketten, inclusief verzendkosten. Zoals je je misschien wel kan inbeelden kan het ook fijn zijn wanneer je dit abonnement geeft aan een goede vriendin of vriend van je. Geef dan gewoon ook zijn/haar adres op en dan komt het voor mekaar.

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Wat denk je? Are you in?

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Het postpakket

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x