One breath at a time

One breath at a time

Drie kunstenaars, drie zoektochten: Anje Claeys (beeld), Ineke Hulselmans (beeld) en Annemarie Peeters (woord en klank) leerden elkaar drie jaar geleden in De Broeikas kennen en besloten elkaar te ondersteunen. Wat betekent het om elke dag opnieuw te proberen iets te maken? Waar schuurt het, waar botst het, waar danst het? Nu, vele ademtochten later, willen ze hun werk – altijd opnieuw in progress – samen aan jullie tonen. Dichter Annelies Van Dyck en muzikant Katelijne Lanneau staan als special guests mee op het podium. Een avontuurlijke avond voor open oren en ogen met beeldend werk, klankkunst en poëzie. En tegelijk ook het startpunt voor een nieuw gesprek: met jullie. Tot dan?

Als ontrafelaar houdt Anje Claeys van moeilijke vragen. Als kunstenaar maakt ze cirkelende omzwervingen. De kruisbestuiving tussen woord en beeld is haar artistieke thuis.

Ineke Hulselmans is creatief therapeut en zoekende mens. Kunst is de plek waar ze zichzelf het vaakste terugvindt – als bij toeval.

Annemarie Peeters is schrijver, dramaturg en journalist. Soms ook performer, muzikant en dichter. Ze maakt boeken en klankkunst.

Praktisch

Welkom op zaterdag 25 november 2023 vanaf 19.30, de performance start om 20u. Nadien is er nog ruimte om na te praten bij een sapje, een biertje of een wijntje. 

Inschrijvingen via mail naar info@bioart.eu of via de form op deze pagina.

Prijs: 15 EUR per persoon. Bedrag cash betalen de avond zelf of vooraf overschrijven op BE39 7340 2983 8219 op naam van Anje Claeys met vermelding van ‘One breath’. 

Adres: Klein-Heidestraat 28e, 3370 Neervelp/Boutersem.

Aandacht! Parkeer je wagen NIET in de straat maar op de carpoolparking aan de E40. Zo houden we het dorp autoluw. Kom je met de fiets dan kan je die veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.

-

Het beeld is een foto die ik deze zomer nam van een bijzonder kunstwerk dat ik zag in de Abdij van Orval. Wil je er meer over weten, lees dan hier verder.

One breath at a time
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x