Anje Claeys

Anje Claeys

Mijn insteek

Ik ben Anje Claeys, kunstenaar. 

Als visualisator en kunstzinnig facilitator ben ik gericht op verandering en transformatie via de toegangspoort van het visuele. Dit aanbod is gericht naar waardengedreven organisaties in zorg en onderwijs. De tool die ik hiervoor hanteer is 'scribing', tekenend aanwezig zijn in gesprekken.

Maar dus, ook en in de eerste plaats: kunstenaar. Wat me boeit zijn cyclische processen. Het leven, de dood, de natuur, het cyclisch onderweg zijn. Mindful, zoekend, vindend, reizend. De cirkel in al zijn facetten.

Mijn achtergrond

Mijn opleiding en loopbaan startte klassiek aan de KU Leuven (BSc, MSc, PhD) maar in 2014 voelde ik dat de tijd rijp was om mijn hart te volgen en voluit te kiezen voor een eigen pad als kunstenaar. Ik volgde diverse korte en langdurige opleidingen in grafiek en gaf talloze creatieve workshops aan kinderen en volwassen. 

Ik hou van wandelen in de Hagelandse velden, Zwitserse bergen en Noorse fjorden en herbron geregeld in de natuur. Ik hou van het langzame proces van 'handmade' en ben graag met mijn handen bezig.

Mijn atelier

Mijn atelier als kunstenaar bevindt zich in de Abdij van Keizersberg, een oase van rust aan de rand van Leuven. Ik maak etsen, prenten en kunstkaarten. Wil je zien wat er is, maak dan vandaag nog een afspraak. Ik verwelkom je graag!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x