Cirkels

Cirkels

Elk van ons cirkels zijn weg door het leven. Dag na dag, maand na maand seizoen na seizoen, jaar na jaar. Net zoals de planeten rond de zon draaien en de maand rond de aarde, net zoals een boom elk jaar een jaarring maakt, zo doorlopen wij elk jaar een omwenteling. Die omwenteling ontvouwt zich in onszelf, in relatie met anderen en verbonden met de plek die wij Aarde noemen. 

De cirkel boeit me. De cirkel, de ring, de lus, de cyclus. Zonder begin en zonder einde. Herhaaldelijk hetzelfde en toch anders. Doorheen mijn werk vormt de cirkel een soort van rode draad. Vanuit het perspectief van de cirkel kan je mijn werk het beste aanvoelen. 

Cirkelvormig beweeg ik me door de jaren. Het is een pad dat ik alleen loop. Dichtbij mij lopen er mensen mee. Soms even, soms lang. Soms vluchtig, soms diep verbonden. Ook jij bent hier nu even dichtbij mij. Misschien resoneert het beeld van de cirkel ook wel met jou? Als dat zo is, dan hoor ik dat graag. Stuur me dan zeker een berichtje, of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dat zou fijn zijn, wie weet kruisen onze wegen elkaar dan wel, 'bij' één of andere cirkel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x