BioArt

Traject Manus - 'Hands-on' voor rouwenden

Als je een geliefde verliest, verlies je je vaak in je hoofd. Om je opnieuw te verbinden met het hier en nu, met wat er in je leeft aan gevoelens van verdriet en gemis, nodig ik je uit om deel te nemen aan deze unieke reeks van individuele sessies in mijn atelier waarin je op een creatieve manier uitdrukking geeft aan wat er in je leeft.

'Laat je hoofd even landen in je handen', een slogan die mijn aanpak mooi illustreert... Over de helende werking van stil zijn en doen in een rouwproces. Het niet verbale, de kracht van beeld en creatie om op die manier een weg te vinden in je ervaring van verlies en zo te komen tot transformatie en nieuwe betekenis.

Wat? 'Hands on' voor rouwenden, individueel traject

Concreet? Na een verkennende babbel waarin je op je verhaal komt gaan we aan de slag. In een aantal creatieve sessies gaan we aan de slag met je ervaring van verlies. We doen dit op basis van jouw vraag en maken samen een kunstwerk, in cocreatie.

Daarnaast, als surplus, kan je vrijblijvend ook nog 3 sessies kiezen uit het MemoArt aanbod, raadpleeg daarvoor de kalender online. Dit bespreken we samen tijdens de eerste sessie. Dan overloop ik de sessies en bekijken we welke daarvan meest aansluiten bij jouw behoeften.

Verloop? Individueel traject op maat dat kan afgewisseld worden met therapeutische sessies bij An Hooghe of één van mijn andere collega's. De eerste sessie is een sessie van 1 uur waarin je je verhaal met me deelt, vervolgens gaan we creatief aan de slag via 4 sessies van 2 uur. We tekenen, schilderen, werken met pastel, drukken met de drukpers. Een menu à la carte én op maat van je vraag. In de laatste sessie kunnen we samen ook een ritueel uitwerken als je dat wil. Te bespreken.

Voor wie?

 • Voor mensen die een geliefde verloren hebben
 • Voor mensen die moeten omgaan met  het verlies van werk of mogelijkheden omwille van ziekte of beperkingen van jezelf, je partner of je kind (de dingen zijn anders dan je gehoopt had)
 • Voor mensen die zitten met stil verlies... Het verlies van iemand die er wel nog is, maar die je leven nu niet meer kleurt omdat er een mismatch ontstond, een breuk

Praktisch

 • Je volgt het traject op je eigen ritme, je bepaalt zelf hoe je de sessies spreidt in de tijd
 • Je geniet van 5 individuele sessie (1 sessie van 1u en 4 sessies van 2u) en 3 groepssessies naar keuze
 • Locaties
  Babbel en wissels: Atelier BioArt, Leuvensesteenweg 30, 3370 Boutersem
  Groepssessies: zie kalender
 • Kostprijs: 627 EUR, inclusief BTW
  Een hapje en een drankje bij elke sessie, alsook al het creatief materiaal  zijn inbegrepen in de prijs. Ook 1 professionele inlijsting van 30x40 cm of 1 memobox (naar wens) is inbegrepen in de prijs van dit transformerende traject. Dat het gemaakte kunstwerk wordt ingelijst is voor mij essentieel, op die manier kan je je kunstwerk een plaats geven in je leefomgeving en kan het door jou gecreëerde beeld je verder zalven en helen.
 • Termijn: 6 maanden

Inschrijven of meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

BioArt
 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x