The Magician

The Magician

Ergens in het midden tussen begrepen worden en zich begrepen voelen, gebeurt herstel. Stap voor stap, magisch haast. Het donkere temmen, het licht toelaten. Ze is zo speels als een achterdeur. Zo breekbaar als porselein. Haar veters zijn knalroos. Ze bijt haar nagels af. Ze houdt van haar outfit. Felle kleuren. Ze laat van zich horen. Ze zoekt naar woorden en zinnen. Ze verzint niets.

Een beetje als in de song 'Iris' van de Goo Goo Dolls:

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am.

Er is iets wat ontbreekt. Ze zoekt. Ze kan het zelf niet begrijpen. Het gaat over erkennen en erkend worden. De muziek is haar gids. Ze koestert een droom. Zingen. Zingen wil ze doen. Over dromen ondanks moeilijkheden. Haar speelse energie verzet bergen. Ik luister en herken wat ze zingt. Alles gaat heen en weer. Begrip in twee richtingen: wanneer zij me begrijpt voel ik me begrepen. Wanneer ik haar begrijp voelt zij zich begrepen. Veel keer na mekaar moet het gebeuren. Het stopt nooit. Ook nu niet. Wanneer ik ouder ben.

The missing is what we need.

OPLAGE
Uniek exemplaar (1/1)
Gemaakt in september 2023, vanuit mijn geraaktheid in het traject met een jongere die vast raakte te zitten doordat er agressie was en pesten en niet weten waar naartoe met zichzelf.

AFMETINGEN
Kunstwerk: 30x30 cm
Lijst: 50x50 cm

TECHNIEK
Ets (materiaaldruk, collografie) op papier: 2 platen, 2 lagen
Mixed media

MATERIAAL
Papier - Zerkall 350gr
Drukinkt (Charbonnel), aquarel, houtskool, potlood, vernis

PRIJS
700 EUR (incl. btw)
Indien gewenst: professionele inlijsting 200 EUR

The Magician

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x