ArtShop

Als kunstenaar neem ik je graag mee in mijn werk. Ook nodig ik je ook uit om getuige te zijn van mijn kunstweken, 'The Golden Art Weeks'. Wat daar juist gebeurt kan je ontdekken via 'De Zondagen', een maandelijkse mogelijkheid tot ontmoeting in mijn atelier. In de 'Kijkshop' zie je het werk dat te koop is. Wil je meer zien dan passeer je best eens in het atelier. Kom maar af!

Kijkshop

Hier kan je verkennen welke kunstwerken te koop zijn in mijn atelier. Steeds met wat uitleg bij. Ik zorg ook voor de professionele inlijsting van het werk. Is er een kunstwerk dat jou bevalt, contacteer me en dan regelen we de aankoop verder.

Kunstweek

Elke maand is er 'The Golden Art Week'. Dan trek ik me terug in mijn atelier en ga aan de slag met de impressies van de afgelopen maand. Veel te exploreren dus! Voedende inspiratie in deze tijden van polarisering.

De Zondagen

Hou jij ervan om de dingen vanuit verschillende standpunten te bekijken? Mag de twijfel voor jou gewoon deel uitmaken van het publieke debat? Spreken nieuwe denk- en voelpaden jou aan? Dan heb je vast iets aan 'De Zondagen'.

Portfolio

Reeds jarenlang ben ik actief als kunstenaar. Er ging best al heel wat papier door mijn handen. Benieuwd wat er allemaal was, is en is geweest? Hier kan je het verkennen! En wil je iets kopen? Dan kan dat. Kom maar af!

MemoCards

Soms ben je op zoek naar een bijzondere kaart. Een kaart die kracht geeft, schoonheid brengt, dankbaarheid uitdrukt. Kaarten met een ziel. Handmade.

MemoGifts

Memory gift om iemand te gedenken. Afscheid nemen, loslaten, op een andere manier vasthouden. Soms gaat dat beter als er een tastbaar voorwerp is.

KidArt

De lijn van een kind is er één van een kunstenaar. Natuurlijk en vloeiend. Memorabel! Mooi als kado bij een speciale mijlpaal. Kleurrijk en waardevol.

SciArt

In de wereld van wetenschap zijn er allerlei bijzondere mijlpalen, die een speciale vorm van waardering vragen. Een doctoraat, een paper, een emeritaat. Verken de SciArt gifts.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x