Setting 2

15 november 2023

Setting 2

Today we set up setting 2.

Werken uitkaderen, inkaderen, schikken, herschikken. Responderend op elkaar. Van muur wisselen, van perspectief wisselen. Ik ga verder met de cirkels. Rachael gaat verder met de tekeningen. Ook zal ze het verhaal vertellen van de kraaien (herinner je je het merkwaardige object nog dat we al even toonden?).

Voor de mensen die een ticket boekten via de website (wie dat nog niet deed kan dat nog doen): weldra komt er een mail met enkele reflecties, een voorstel en een vraag.

Andrea was er niet bij vandaag omdat ze ziek was. Rachael en ik installeerden het werk in de vergaderzaal. We maakten foto’s, we hingen de kaders recht en zagen dat het goed was.

Wat ons alvast opvalt is hoe deze cocreatie uitnodigt tot spontaniteit en speelsheid. De vibes zijn light & fun! De samenwerking vergt best wel wat tijd maar die voelt als gewonnen tijd. De tijd vliegt ook voorbij. Het voelt dynamisch en in beweging. De show op Instagram (en op de website) nodigt uit om verhalend aan de slag te gaan met ons werk. Hoe de verhalen landen kunnen we niet helemaal voelen maar we nodigen jullie alvast uit om in interactie te gaan. Reserveer een ticket via de link in bio en dan hoor je van ons.

Text by Anje Claeys
Photograph by Anje Claeys

-

Benieuwd naar meer?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x