Elements

8 december 2023

Elements

De voorbije 2 maanden liep de real time performance Elements, in de Abdij van Keizersberg. Een cocreatie met Andrea Handl en Rachael Tyrell, twee bevriende kunstenaars in de abdij.

'Elements' was een speelse verkenning van 3 mensen die leidde tot een magische cocreatie. Ik leerde er aan de slag te gaan met veel beperkingen. We hadden immers gewoon maar een vergaderlokaal ter onzer beschikking met 3 beschikbare muren. In dat lokaal stonden 2 kasten. Ook die namen we mee in het verhaal. De fijnste ervaring voor mij was het aankleden van de kast. Een kast met 20 vensters, die we bedekten met werk dat we samen maakten, op een zonnige dag, in mijn atelier. Het maakproces was vrolijk, uitbundig, gezellig, open en vooral verrassend. Dat soort van ongedwongen cocreaties zijn heerlijk om doen. Zonder dat er iets moet. Gewoon open staan voor wat komt.

Elke maand trek ik me een week terug in mijn atelier. Ik druk me uit. Letterlijk en figuurlijk. Wil je weten wat er in mijn atelier gebeurt, meld je dan aan via de link hierboven en word deel van het verhaal.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x