One breath at a time

24 november 2023

One breath at a time

De voorbereidingen voor de voorstelling 'One breath at a time' zijn rond. Ik maakte 12 werken en stel ze op eigenwijze manier voor in De Broeikas. Niet ingekaderd maar als een opstelling, in een nest, met een grote vogel erbij die ik samen met mijn jongste dochter maakte tijdens de eerste lockdown in 2020.

Het was stevig doorwerken, maar het resultaat is er. Een fonkelnieuwe reeks van 12 werken die voor het eerst te zien zullen zijn in De Broeikas. Ik vertrok telkens van een authentieke ontmoeting, vanuit mijn geraaktheid in het werken met jongeren. Ik liet die geraaktheid in me doorwerken en daaruit onstond een kunstwerk, woorden, zinnen, een tekst.

Ik heb het verlangen dat deze reeks van werken een soort van voorstelling wordt. Hoe die er zal uitzien dat weet ik nog niet, maar ik hou mijn hart open en richt mijn blik op iets dat mag raken en binnenkomen.

Elke maand trek ik me een week terug in mijn atelier. Ik druk me uit. Letterlijk en figuurlijk. Wil je weten wat er in mijn atelier gebeurt, meld je dan aan via de link hierboven en word deel van het verhaal.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x